Τρόποι πληρωμής
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€ στην Ελλάδα ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών: 6945967783

Καλάθι

Τρόποι πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα dresscode 24 έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τις πληρωμές σας επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω Τρόπους Πληρωμής:

 

1. Πληρωμή μέσω Paypal

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal για να εξοφλήσετε τις αγορές σας. Με την ολοκλήρωση και επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να επιλέξετε από την λίστα επιλογών την πληρωμή μέσω Paypal για να οδηγηθείτε στο online ασφαλές σύστημα συναλλαγών της Paypal όπου μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα μέσω λογαριασμού σας Paypal.
Η διαδικασία πληρωμής μέσω Paypal-Credit or Debit Card είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται.

2. Πληρωμή με χρήση πιστωτικής κάρτας

Έχετε την δυνατότητα πληρωμής με χρήση πιστωτικής κάρτας Visa, MasterCard, Discover, ακολουθώντας τις βασικές οδηγίες πληρωμής:
Αφού επιλέξετε το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε στην ενότητα επιλογής τρόπου πληρωμής επιλέξετε από την λίστα επιλογών την πληρωμή μέσω Paypal και αυτόματα ο υπολογιστής θα σας οδηγήσει στη σελίδα της Paypal. Στα δεξιά σας θα έχετε δύο επιλογές α) Για όσους ήδη έχουν λογαριασμό PAY PAL και β) Για όσους θέλουν να πληρώσουν με την πιστωτική τους κάρτα χωρίς να ανοίξουν λογαριασμό
Εάν θέλετε πληρωμή με πιστωτική κάρτα κάνετε κλίκ στο "Create a PayPal account"
Μόλις πάτε στην επόμενη σελίδα βάζετε τα στοιχεία της κάρτας σας όπως σε όλους του μηχανισμούς πιστωτικών καρτών και ολοκληρώνετε την αγορά σας.

Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστιοσελίδα του PayPal για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία λογαριασμού και τις πληρωμές μέσω PayPal εδώ.

3. Αντικαταβολή

Όταν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής, αντικαταβολή, θα πρέπει να πληρώσετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας κατά την παράδοση στη τοποθεσία που έχετε δηλώσει, πληρώνοντας το αντίτιμο στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής. Η μέθοδος αντικαταβολής ισχύει ΜΟΝΟ για παραγγελίες εντός Ελλάδος.

 

 

4. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Όταν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό τα προϊόντα της παραγγελίας δεσμεύονται και θα παραδοθούν εφόσον έχει γίνει επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού από το dresscode24.

Είναι απαραίτητο ο Πελάτης να σκανάρει ή να στείλει με fax την τραπεζική κατάθεση εντός 48 ωρών για να γίνει η επιβεβαίωση και να αποσταλούν τα προϊόντα.

Εάν η απόδειξη πληρωμής (σκανάρισμα ή fax ) δεν αποσταλεί εντός 48 ωρών η παραγγελία θα ακυρωθεί.

Οι λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είναι:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ- NBG BANK

Αρ. Λογαριασμού/Account No.: IBAN GR5401101980000019800144941

Κύριος Δικαιούχος/ Main Beneficiary :ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΑΝΙΑΣ ΣΙΑ Ο.Ε.

Αιτιολογία/Description: Ονοματεπώνυμο και κωδικό παραγγελίας

Σύνδεση ή Εγγραφή

fb iconLog in with Facebook